Gorbeia egun batez artzain. Atxeta Gaztandegia.
Hurbildu gure gaztandegietako batera. Bertan, Idiazabal jatorri deiturako gazta egiteko prozesua ikusi ahal izango duzu, eta dastatze batez gozatu.: Maider Undaren gaztandegiak besoak zabalik hartuko zaitu

Maider Undak borroka libreko elastikoa alde batera utzi eta bete-betean familiako ogibideari heldu dio. Artzain, gaztagile eta saltzaile, egun euskal artzaien bizimodua barne hartzen duten aldeak.
Artzaintza eta Atxeta Gaztaren ekoizpenean ohinarritzen den familia ustiategia Oletako elizaren alboan kokatzen da, Otxandiorekin bat egiten duen errepidearen alboan.
Hurbil zaitez gure gaztandegira eta ezagutu aurrez-aurre Euskadiko latxa ardia. Ikusi nola egiten den Idiazabal Jatorri Izendapena duen gazta eta gozatu gure ardien esnea eta gatzagi naturalez egindako gaztaren dastaketarekin.
Ez dago iradokizunik momentuz.
-
Prezioaren Barne: Ustiategiaren bisita gidatua eta gazta dastatzeko
Artaldea zaintzen ohitzea.
Ardi txakurren gaitasunen erakusketa. (Sasoiaren arabera). -
Prezioz Kanpo: No incluye el desplazamiento hasta el lugar de la experiencia
-
Partaide minimo eta maximoak: Minimo 2 pertsona eta maximo 20.
-
Iraupena: 2 ordu
-
Noiz egin daiteke?: Astelehenetik igandera Urtarriletik Uztailera.
-
Hizkuntzak: Gaztelera
-
Ohar garrantzitsuak: Gaztandegi desberdinekin lan egiten dugu, haiek guztiak txikiak eta ekoizpen lokaleko, batzuek pertsonak lantzen dituzte 6 minimoarekin eta bere lan-kargaren arabera arreta ipintzen dute.