Jilaba Upategiak. Luxury ardoak eta arrosak
Bisitatu ehunka urte dituzten mahastiak eta Jilabá Upategia Arabako Errioxan. Upategi horretan, familiak berak egiten du harrera, eta bost artisau ardo eta gosegarri gozo bat dastatzeko aukera izango da.

Upategira iritsitakoan, familiak egingo digu harrera. Bosgarren belaunaldian ardoa egiten jarraitzen du jatorri deitura osoko mahasti zaharrenei esker. Esperientzia ahaztezina, mahasti itsasoen eta artisau ardoen artean.
Bisita mahastian hasiko dugu, mahatsondoaren garapena ezagutzeko. "Erreserba Handiaren Kapera" bisitatuko dugu eta ardoa egiteko prozesuan sartuko gara bete-betean "eltzeen" aretoan. Ia-ia 500 urte dituen koba bisitatzeko aukera izango dugu.
Amaitzeko, bost ardo handi dastatuko ditugu; egile erreserba berezi bat, besteak beste. Horiekin batera, artisau txorizoa eta gazta dastatuko ditugu, baita gure Arbequina olio gozoa ere, gure familiako ehunka urteko 965 olibondorekin egina.
Ez dago iradokizunik momentuz.
-
Prezioaren Barne: Bisita gidatua mahastira eta upategira
Ardo eta olio dastatzea gosegarriarekin lagunduta. -
Prezioz Kanpo: Ez du barne hartzen esperientziaren abiapunturako garraioa
-
Partaide minimo eta maximoak: Min. 2 pertsona
Max. 56 pertsona -
Iraupena: 1 ordu 45 minutu
-
Noiz egin daiteke?: Larunbaterako Astelehena 11:30, 17:00
Igandea 11:30 -
Hizkuntzak: Gaztelaina, Euskara, Ingelesa eta Frantsesa
-
Ohar garrantzitsuak: Hornikuntza
Arropa eta oinetako erosoak.
Zabuak eta haurrentzako eremua.