Enologoa egun batez Amador García Upategietan
Bihurtu enologo egun batez eta egin zeure ardoa upategian. Botilaratu, diseinatu zeure etiketa eta eraman etxera familiarekin gozatzeko.

Esperientzia honi esker, enologo bihurtuko gara egun batez eta geure ardoa egingo dugu Mañuetako Amador García Upategietan.
Hasteko, upategi baten funtzionamenduari buruzko oinarrizko ezagutzak jakinaraziko zaizkigu, bai eta ardoak egiteko eta ontzeko prozesua ere.
Ondoren, tailer bat egingo dugu: geure ardoa egingo dugu, ardo nahasketa guk geuk egin ahal izango dugu, bai eta botilaratu, kortxoztatu, kapsula jarri eta, azkenik, ardoaren etiketa diseinatu ere.
Botila etxera eraman ahal izango dugu, familiarekin patxadaz dastatu eta geure ardoaren enologo bihurtu.
Amaitzeko, gure ardoetako bi dastatuko ditugu, gosegarri batekin, eta dastatzearen munduan murgilduko gara.
Ez dago iradokizunik momentuz.
-
Prezioaren Barne: Bisita gidatua upategira
Tailerra: "enologoa egun batez": nahastea, botilaratzea, kortxoztatzea eta etiketa diseinatzea.
Bi ardo dastatzea, aperitiboarekin. -
Prezioz Kanpo: No incluye el desplazamiento hasta el lugar de la experiencia
-
Partaide minimo eta maximoak: Gutxienez 12 pertsonak
Gehienez 15 pertsonak -
Iraupena: 2 hrs
-
Noiz egin daiteke?: Open eguneroko
Goizean
1etik itxita abuztuaren 15era -
Hizkuntzak: Gaztelaniaz, ingelesez eta italieraz
-
Ohar garrantzitsuak: No apto para niños
Política de cancelación. Devoluciones:
100% antes de 72h
75% antes de 48h
50% antes de 24h